Opdrachtgevers

Tampo Tech werkt met veel plezier voor opdrachtgevers in heel Nederland en Duitsland. Wat vinden zij van Tampo Tech?

multigift_relatiegeschenken_logo“MultiGift levert een breed assortiment relatiegeschenken en promotionele artikelen via diverse websites, waaronder MultiGift.nl en MultiGift.com. Al vele jaren is Tampo Tech een zeer gewaardeerde partner voor het (snel) bedrukken van o.a. onze spaarpotten, stressballen en andere relatiegeschenken. De motivatie, snelheid en gedrevenheid van Tampo Tech geeft het woord “samenwerken” een extra dimensie. Bent u op zoek naar een tampondrukkerij? Dan bevelen wij Tampo Tech van harte aan.”
Paul Visser, Directeur MultiGift Relatiegeschenken BV in Noordwijk

pinkcube-logo“Tampo Tech verzorgt de tamponbedrukking van een deel van ons assortiment en doet dit naar volle tevredenheid van onze klanten. Zo laten we o.a. onze Dopper waterflessen en pennen bedrukken door Tampo Tech. We zijn erg te spreken over de snelheid en flexibiliteit waarmee gewerkt wordt!”.
Pinkcube levert promotieartikelen en relatiegeschenken via ruim 50 gespecialiseerde webshops.

BenefitGifts“Tampo Tech is een plezierige en betrouwbare tampondrukkerij.  Een vlotte levertijd is erg belangrijk voor mijn klanten. Met een adres als Tampo Tech in de buurt hoef ik niet uit te wijken naar Oost-Europa of het verre Oosten om mijn artikelen te laten bedrukken.
Ze bouwen voort op jaren ervaring waardoor ze voor elk product de juiste spullen in huis hebben. Ze zijn echter ook niet bang om te investeren, waardoor ze beschikken over hoogstaande machines. Ik hoop dan ook dat ze nog jaren met plezier en succes door zullen gaan.”

Jan Ormel, directeur BenefitGifts in Doetinchem

Promotie.nl logo“De relatiegeschenkenmarkt verandert snel, dit is te merken doordat klanten een steeds snellere levertijd wensen. Om dit te kunnen realiseren wordt het samenwerken met een drukkerij steeds belangrijker. Promotie.nl heeft deze samenwerking gevonden door met Tampo Tech te werken.

Tampo Tech begrijpt de markt en wat de klanten willen. Snelheid en flexibiliteit zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Promotie.nl heeft in Tampo Tech een zeer betrouwbare partner gevonden, waar wij de toekomst mee in kunnen.”
René de Jong, Hazeleger Promotion Sales BV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *