Duurzaam

Duurzame materialenTampo Tech bedrukt duurzaam.

We zorgen voor langdurige hechting van het drukwerk, we recyclen alle afvalmaterialen, we bedrukken graag duurzame relatiegeschenken en werken voor duurzame doelen.


Hechting
De kwaliteit van het drukwerk staat voorop. Want wat we bedrukken, moet daar wel blijven zitten. Inkten op waterbasis zijn hiervoor helaas nog niet op de markt. Gelukkig wordt voor tampondruk maar heel weinig verf gebruikt en er wordt vrijwel geen verf weggegooid. En onze nieuwste drukmachine heeft een gesloten inktsysteem, waardoor tijdens het drukken bijna geen inktlucht vrij komt. Dat is wel zo gezond.

Recycling
Gebruikte schoonmaakvloeistof wordt door de leverancier weer meegenomen, die het op de juiste manier verwerkt. Verpakkingsmateriaal gebruiken waar mogelijk opnieuw en plastic leveren we in bij het daarvoor bestemde adres.

groen duurzaam kraanwater

Duurzame dingen en doelen
Uiteraard bedrukken we ook duurzaam geproduceerde artikelen en natuurlijke materialen. En we werken graag samen met duurzame opdrachtgevers zoals KRNWTR, en goede doelen, zoals het Rode Kruis.

Kortom, wij doen er alles aan om het milieu te sparen. Samen met onze leveranciers en onze klanten houden de laatste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Heeft u vragen over duurzaam drukken, neem gerust contact met ons op.